Uutisarkisto

5.9.2018 14.19

Senioritalon suunnittelu käynnistyy Taalintehtaalla

Kemiönsaaren kunnan, Yrjö ja Hanna -säätiön sekä eri paikallisten sidosryhmien ja yhdistysten edustajat tapaavat 24. syyskuuta järjestettävässä työpajassa Taalintehtaalla. Tällöin on määrä käynnistää Taalintehtaalle mahdollisesti rakennettavan noin 30 huoneiston senioritalon suunnittelu.

Kunnanhallitus on 11.6.2018 tehnyt periaatepäätöksen suunnittelun käynnistämisestä (ks. liite). Eri sidosryhmille on lähetetty kutsu suunnittelutyöpajaan.

Alustavana ajatuksena on rakentaa senioritalo Taalintehtaan terveysaseman tontille, nykyisen terveysaseman tilalle. Suunnitelmissa on rakentaa nykyaikaisia ja kohtuuhintaisia senioriasuntoja sekä tiloja kunnan, yhdistysten ja yritysten tarpeisiin.

Päätös senioritalon rakentamisesta voidaan tehdä, kun asiaa koskevat selvitykset ja suunnitelmat ovat valmistuneet. Päätös tehdään Yrjö ja Hanna -säätiön hallituksessa sekä Kemiönsaaren kunnanvaltuustossa. Mahdollisena rakennuttajana toimii Yrjö ja Hanna -säätiö.

Kutsutut sidosryhmät ja yhdistykset:

Kemiönsaaren vanhusneuvosto, Dragsfjärds pensionärer, Dalsbruks arbetarpensionärer, Dragsfjärdin Työväen Eläkeläiset, Saariston seniorit, Taalintehtaan Kyläyhdistys, Kemiönsaaren Yrittäjät, Folkhälsans förbund, Suomen Punainen Risti - Åboland, Kemiönsaaren Seniorit, Kemiönsaaren kunta (tekninen osasto, peruspalveluosasto, kulttuuri, liikunta).

Liite:


Palaa otsikoihin