Siirry sisältöön

Kemiönsaaren kunta käynnistää uuden asiantuntijapalvelun paikallisille yrittäjille syksyllä – nyt voit ilmoittaa kiinnostuksesi tulla osaksi asiantuntijatiimiämme!

Kemiönsaaren kunta esittelee ilolla uuden aloitteen paikallisten yrittäjien tukemiseksi: Kemiönsaaren asiantuntijapalvelu. Palvelu on suunniteltu täyttämään se aukko, joka syntyi, kun ELY-keskuksen valtion rahoittamat asiantuntijapalvelut loppuivat.

– Asiantuntijapalvelun kautta tarjoamme sekä pienille että keskisuurille yrityksille mahdollisuuden käyttää päteviä asiantuntijoita eri aloilla edulliseen hintaan. Tavoitteena on helpottaa yrittäjien mahdollisuuksia saada neuvoja ja apua päteviltä asiantuntijoilta, sanoo Minna Rehn, kunnan EU:n rahoittama Yrittäjän STARTTI -hankkeen hankevetäjä.

Mikä on Kemiönsaaren asiantuntijapalvelu?

Kemiönsaaren asiantuntijapalvelu tarjoaa asiantuntija-apua seuraavilla aloilla:

Palvelu antaa yrityksille mahdollisuuden hyödyntää jopa 8 tuntia asiantuntijatukea vuodessa eri aloilla, ja palvelun rahoittaa pääosin Kemiönsaaren kunta. Yrittäjän omavastuu on yhteensä vain 100 euroa per konsulttitehtävää.

Kiinnostuksen ilmoitus on nyt avoinna!

Kemiönsaaren kunta kutsuu nyt asiantuntijoita, joilla on kokemusta yllä mainituista aloista, ilmoittamaan kiinnostuksensa osaksi asiantuntijapalveluamme.

– Asiantuntijana saat mahdollisuuden tukea Kemiönsaaren paikallisia yrityksiä ja edistää heidän menestystään samalla, kun saat korvauksen työstäsi, sanoo yritysneuvoja Mats Nurmio.

Asiantuntijat voivat lukea lisää kunnan verkkosivuilta ja ilmoittaa kiinnostuksensa viimeistään 21. elokuuta 2024 klo 16.00 sähköisen lomakkeen kautta(siirryt toiseen palveluun).

Kiinnostuksen ilmoitukset pisteytetään suosittelujen, työkokemuksen ja kielitaidon perusteella. Kokonaispisteet voivat enintään olla 90 pistettä, joista suosittelut painavat eniten.

Käynnistys lokakuussa 2024

Kemiönsaaren asiantuntijapalvelu käynnistyy lokakuussa 2024. Odotamme innolla yhteistyötä pätevien asiantuntijoiden kanssa, jotka voivat auttaa paikallisia yrityksiämme kasvamaan ja menestymään!

Lisätietoja: