Siirry sisältöön

Suuri kiinnostus Kemiönsaaren uutta asiantuntijapalvelua kohtaan – ja aikaa kiinnostuksen ilmoittamiseen on vielä! 

Kemiönsaaren kunta on äskettäin käynnistänyt uuden aloitteensa paikallisten yrittäjien tukemiseksi, Kemiönsaaren asiantuntijapalvelun, ja kiinnostus on ollut valtavaa. Vain viikossa on jo yli kaksikymmentä asiantuntijaa ilmaissut kiinnostuksensa olla mukana palvelussa, mutta niille, jotka haluavat osallistua paikallisen liiketoiminnan kehittämiseen, on vielä runsaasti aikaa illmoittautua. 

– Olemme iloisia nopeasta vastauksesta ja odotamme innolla lisää hakemuksia. Palvelu on erinomainen mahdollisuus sekä pienille että keskisuurille yrityksille saada korkeatasoista asiantuntemusta erittäin edulliseen hintaan, sanoo Minna Rehn, kunnan EU-rahoitteisen Yrittäjän STARTTI -hankkeen projektipäällikkö. 

Kunta kannustaa nyt lisää asiantuntijoita tarttumaan tilaisuuteen ja liittymään yrittäjille suunnattuun Kemiönsaaren asiantuntijapalveluun. 

– Olemalla osa asiantuntijapalvelua sinulla on konsulttina mahdollisuus tukea paikallisia yrityksiä ja samalla saada korvaus työstäsi, sanoo yritysneuvoja Mats Nurmio. 

Asiantuntijat voivat lukea lisää asiantuntijapalvelusta kunnan verkkosivuilta(avautuu uuteen ikkunaan) ja ilmoittaa kiinnostuksensa viimeistään 21. elokuuta 2024 klo 16.00 sähköisellä lomakkeella(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Kemiönsaaren asiantuntijapalvelu lanseerataan virallisesti lokakuussa 2024. Odotamme innolla, että voimme vahvan ja kasvavan asiantuntijaverkostomme avulla auttaa paikallisia yrityksiä kehittymään ja kukoistamaan! 

Lue lisää: