Siirry sisältöön

LSJH: Pop up -lajitteluasema aloittaa syyskauden kierroksensa – lokakuussa asema pysähtyy Kemiönsaaressa

Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) Pop up -lajitteluasema aloittaa syyskauden kierroksensa 4. syyskuuta Salon Kiikalasta. Asemalla otetaan asukkailta maksutta vastaan sylillisen verran kotitalouksien vaarallisia jätteitä, pienelektroniikkaa, poistotekstiiliä suljettuun muovipussiin pakattuna, LED- ja energiansäästölamppuja, paristoja ja pienakkuja navat teipattuna sekä metalliromua.

– Asemalle voi tuoda siis vaikkapa maalit, liimat, lakat ja aerosolit, sähköhammasharjat, mikroaaltouunit, televisiot ja sitä pienemmät rikkinäiset sähkölaitteet, rikkinäiset paidat, pyyhkeet, ja lakanat sekä vanhat polkupyörät, grillit, pyykkitelineet, metalliset kalusteet, pellit ja räystäskourut, metalliputket tai kaapelit, LSJH:n palveluasiantuntija Janne Penttinen kertoo.

Pop up -lajitteluasema käy syyskuussa Kiikalan lisäksi Naantalissa, Ruskolla, Turun keskustassa, Paimiossa, Lemussa ja Kiskolla. Lokakuussa asema pysähtyy Turun Pansiossa, Aurassa, Särkisalossa, Salon keskustassa ja Kemiönsaaressa.  Marraskuussa Pop up -lajitteluasema käy vielä Kaarinassa, Turun Lausteella, Maskussa, Nousiaisissa, Turun Pahaniemessä sekä Mynämäen Karjalassa.

Pop up -lajitteluaseman syksyn 2024 aikataulu

Pyörillä liikkuvan lajitteluaseman Siiran syksyn 2024 aikataulu

Lisätietoa: