Siirry sisältöön

LSJH: Suomessa otetaan käyttöön lietesäiliöiden ekotyhjennysmenetelmä

Ruotsissa on jo lähes parin vuosikymmenen ajan käytetty viemäriverkoston ulkopuolisten saostussäiliöiden tyhjennyksessä niin sanottua ekotyhjennystä. Nyt tämän ekologisemman ja tehokkaamman menetelmän on ottanut Suomessa ensimmäisenä käyttöön Lounais-Suomen Jätehuolto (LSJH).  

Tervetuloa tiistaina 17.9.2024 klo 10.00 Kemiönsaareen kuulemaan ja näkemään, mistä ekotyhjennyksessä on kyse. 

Kokoonnumme Kemiönsaaren keskustaan Mac Daniel’s Grillin tiloihin (Arkadiantie 11, Kemiö), missä esittelemme aamukahvin lomassa tyhjennysmenetelmän taustaa ja periaatetta. Noin kello 11.00 siirrymme seuraamaan 3-osaisen sakokaivon ekotyhjennystä osoitteeseen Lappdalintie 265, Kemiönsaari.     

Tilaisuudessa ovat paikalla LSJH:n, Kemiönsaaren kunnan, Kemiönsaaren Veden, urakoitsija Sjöbloms Tankservicen ja ekotyhjennyksiin soveltuvia imuajoneuvoja valmistavan, Uusikaarlepyyssä toimivan Oy Eur-Mark Ab:n edustajat. 

Toivomme ennakkoilmoittautumista osoitteeseen riku.nasanen@lsjh.fi(siirryt toiseen palveluun). Ilmoitathan myös mahdolliset ruoka-allergiat ja erityisruokavaliot. Lisätietoja samasta osoitteesta tai puhelimitse 040 540 9135. 

Tervetuloa! 

Lisätietoa tästä(siirryt toiseen palveluun).